Locale Altele
Miercuri, 1 Mai 2024
Mie, 1 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sute de copii din medii defavorizate au participat și anul acesta la o „Poveste de Crăciun”
Veronica Bretan  - Marti, 10 Decembrie 2019

Copiii care provin din medii defavorizate au parte, în fiecare an, în luna decembrie, de un spectacol în cadrul campaniei „Poveste de Crăciun”.


Anul acesta, campania „Poveste de Crăciun” organizată de Fundația Maria și Teatrul de Nord Satu Mare a ajuns la cea de-a XV-a ediție.

Astăzi, 416 copii instituționalizați aparținători ai DGASPC, de la toate centrele de plasament din județul Satu Mare, beneficiare ai SPAS prin Alter Ego și Centrul social Prichindel, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Satu Mare și cei ai unor ONG-uri, au fost prezenți la Teatrul de Nord Satu Mare și au urmărit spectacolul „De ce are iepurașul urechile lungi”.


Cel mai așteptat moment al zilei este întâlnirea cu Moș Crăciun care, anul acesta, cu ajutorul unor sponsori inimoși le-a adus copiilor pachete mai consistente față de anii trecuți. Aceștia au primit de la Moș Crăciun pufuleți Alina, croissant by Micu, ciocolata Wawi, ciocolată Milka, Kinder, Joe și Mars.


Cei care au făcut ca acești copilași să primească asemnea pachețele sunt: SC Galant Leasing SRL, Fabrica de Ciocolată Mueller&Prietenii, Birou Notarial Gheorghina, Cabinet de avocatură Cozma&Horotan, Cofetăria Micu, Pufuleți Alina, I.I. Mihaela Jucan, familia Tașcu Adrian, persoanele fizice autorizate, ingineri, topografi de la Oficiul de Cadastru și angajații instituției.

Tags: poveste  craciun  campanie  copiii  spectacol  
1711 vizite
Distribuie pe